Waarom XXL Pakket ?

XXL Pakket is dynamisch bedrijf met al ruim 15 jaar ervaring in de consumenten distributie. Door de jaren heen heeft XXL PAKKET zich gespecialiseerd in het leveren van 1-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren.

Door de jaren ervaring in 1-mans, kan XXL PAKKET efficient en met de grootste zorg met uw producten om gaan. Zo hebben wij diverse opdrachtgevers, waarvoor wij dagelijks de logistieke processen verzorgen.

De afgelopen 5 jaren hebben wij 2-mans distributie toegevoegd aan onze dienstverlening, waardoor wij nu een compleet aanbod bieden in de consumenten distributie van dakraam tot koelkast en van plinten tot bankstellen en alles waarvoor extra zorg voor producten geboden is. 

Onze functionaliteiten en service zijn volledige gericht op snelheid, gemak en betrouwbaarheid.

Bij XXL Pakket bent u verzekerd van een goede prijs/kwaliteit verhouding. Bij het opmaken van de tarieven houden wij rekening met de commerciele waarde van uw product, zodat de verhouding tussen uw verkoopprijs en de transportkosten in balans blijft.

Vraag vrijblijvend een offerte op

Offerte aanvragen navigate_next

Onze voordelen

  • done24 uurs leveringen in NL & BE
  • doneWij leveren pakketten tot 70 KG
  • doneGrote verpakkingen en lengte tot 4 meter
  • doneBepaal over uw zending tot aan levering
  • doneOnze service als verlengstuk van uw webwinkel