Fulfilment

Naast distributie verzorgen wij ook fulfilment voor grote, zware en/of lange producten. Wij hebben een warehouse management system (Picqer), waarin wij de in-, op- en uitslag van uw producten registreren en verwerken.

U kunt uw webshop koppelen met ons warehouse management systeem, waardoor wij real-time orders vanuit uw webwinkel binnen krijgen. Ons management system Picqer ondersteund koppelingen van diverse bekende webshops. Hierdoor worden uw orders direct verwerkt en staan dan al kort na de bestelling klaar voor verzending. Hiermee bespaart u aanzienlijk op uw logistieke kosten en zijn producten sneller bij uw klant.   

Heeft u een webshop en geen mogelijkheid om uw grote producten op te slaan en te verzenden? Wij bieden u een professionele oplossing van A tot Z.

Opslag & Crossdock

Wij bieden ook de mogelijkheid om (tijdelijke) opslag en crossdock leveringen. Hiermee zorgen wij ervoor dat uw leverancier rechtstreek de verzamelde orders naar ons magazijn kan sturen. Zodra de goederen zijn ontvangen doen wij een controle en zorgen dat de adres etiketen op de pakketten worden geplakt en maken wij voor u de afspraak voor de leveringen. 

Hiermee besparen we u tijd kosten en zorgen wij dat de juiste producten bij uw klanten terecht komen.

Online XXL-Fulfilment Portal

Geen koppeling, maar toch inzicht in uw voorraad en orders?

Via onze online portal kunt u orders of ontvangsten  inboeken en beheren. Hier kunt u tevens de status van uw orders zien of uw voorraad standen bekijken. Uw orders worden na gereedmelden direct in ons distributie systeem verwerkt en uw klant ontvangt een track and trace mail om zijn bestelling tot aan de levering te volgen.

De totale ontzorging van uw logistiek is hiermee voltooid en uw kunt zich bezig houden met meer verkopen!  

Offerte aanvragen navigate_next

Onze voordelen

  • done24 uurs leveringen in NL & BE
  • doneWij leveren pakketten tot 70 KG
  • doneGrote verpakkingen en lengte tot 4 meter
  • doneBepaal over uw zending tot aan levering
  • doneOnze service als verlengstuk van uw webwinkel