Veelgestelde vragen

Hieronder proberen wij een aantal vragen die u zou kunnen hebben te beantwoorden. Maar mocht u geen zin hebben om alle vragen te lezen of staat de juiste vraag er niet tussen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen voor een persoonlijk antwoord.

Jazeker, de goederen zijn verzekerd volgens de avc condities. Meer informatie hierover kunt u vinden in onze algemene voorwaarden.

Ja dat is mogelijk, Tevens kunt u in de XXL-online portal kunt u alle gegevens over uw zendingen raadplegen. Bijvoorbeeld de aflevertijd zien, maar ook wie het pakket in ontvangst heeft genomen. Is er toch iets niet helemaal duidelijk, dan kunt u altijd nog contact opnemen met onze klantenservice

Onze standaard diensten bieden geen mogelijkheid om een afhaal of levertijd te kiezen. Mocht u hier toch behoefte aan hebben, dan kunt u voor de mogelijkheden contact opnemen met onze klantenservice. Uiteraard zijn hier wel extra kosten aan verbonden.

Natuurlijk kunt u als particulier ook een zending boeken. U krijgt van ons de zelfde service als onze zakelijke klanten! Heeft u een zending die u wilt versturen, neem dan contact op met onze klantenservice of vraag een offerte aan.

De algemene voorwaarden van XXLPakket.nl staan onder services