Particulier

Koopt u ook wel eens online via bijvoorbeeld Marktplaats of Speurders en heeft u geen zin om een busje te huren en het hele land door te rijden? 

Heeft u dat leuke kastje, bankje of tafel gevonden, maar u moet hiervoor een bus of aanhanger huren om het op te halen?

Of heeft u uw fiets verkocht, maar door de afstand kan de koop niet doorgaan?

Wij bieden u de ideale oplossing. Na uw opdracht nemen wij u alles uit handen inclusief het contact met de verkoper of koper.

 

PAKKET Versturen

U kunt bij XXL PAKKET grote producten versturennaar elk adres in Nederland en Belgie voor een vaste prijs. Het maakt niet uit of het van Groningen naar Terneuzen gaat of van Amsterdam naar Rotterdam. Met onze 24 uurs netwerk hanteren we voor particulieren een vaste prijs, afhankelijk van de grote van het pakket. Vanaf € 49,85  verzorgen wij de aflevering van uw pakket.

Moet er afgerekend worden bij aflevering van uw verkochte product?, ook dat kunnen wij voor u verzorgen. De ontvanger zal dan eerst het remboursbedrag aan de chauffeur moeten voldoen, alvorens wij de zending afleveren. Vervolgens zorgt XXL PAKKET dat netjes uw geld op uw rekening wordt gestort.

PAKKET Ophalen

Wilt u iets laten ophalen?, ook dan kunt u XXL PAKKET de opdracht geven om dit voor u te verzorgen. Vanaf € 49,85  zorgt XXL PAKKET dat uw pakket overal in Nederland en Belgie wordt opgehaald en netjes bij u wordt afgeleverd.

XXL PAKKET haalt het pakket dan op dag A af en bezorgen het op dag B op de gewenste lokatie. Voor een meerprijs kunnen wij het product bij afhalen verpakken, zodat uw aankoop of verkoop wordt beschermd.

Ook als particulier realtime op de hoogte!

Uw ontvangt een E-mail met een link, waarmee u via onze track & trace site de voortgang realtime kunt volgen. Zo weet u op elk gewenst moment waar u pakket is.

Intresse? u kunt direct een prijsopgave opvragen

Verhuizen en complete boedels

Gaat u verhuizen?, Heeft u een complete boedel gekocht of verkocht?

XXL PAKKET verzorgt tevens verhuizingen van klein naar groot. Onze getrainde medewerkers hebben ervaring met het vervoeren van grote spullen.

Met ons uitgebreide wagenpark en goed getrainde chauffeur regelt XXL PAKKET de complete verhuizingen, zowel nationaal als internationaal. Onze auto’s zijn voorzien van de juiste middelen (o.a. dekens, spanbanden enz.) en XXL Pakket heeft ook een verhuislift.

Mocht u hier interesse in hebben, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice op het nummer 0850-407407 of via mail op info@xxlpakket.nl 

Prijs Opvragen navigate_next

Onze voordelen

  • done24 uurs leveringen in NL & BE
  • doneWij leveren pakketten tot 70 KG
  • doneGrote verpakkingen en lengte tot 4 meter
  • doneBepaal over uw zending tot aan levering
  • doneOnze service als verlengstuk van uw webwinkel
  • doneOok voor particulieren